Активиране на картата

Преди активация на картата ползвателя е длъжен да се запознае със съглашението за предлаганата услуга. Активация на паролата (картата) означава съгласие с условията на предоставените услуги.

В системата има безплатна възможност да проверите нейната роботоспособност и оцените резултатът от нейната рарбота. Ако не ви устройват условията на съглашението или резултатът  получен от безплатните тестови модели, то вие можете да върнете съответната стока, в не нарушена оригинална опаковка , в търговската организация от където сте го получили.


За статистика на използването на паролата(картата) натиснете тук тук.  


За активация на паролата (картата) въведете адрес на електронната поща, паролата указана на картата и допълнителния код. Може да ограничите адресите, на които ще се изпращат кройките, установявайки признак и въвеждайки във всяко поле разрешен електронен адрес (обезателно заредете първото поле). Статистика за използване ресурса на ключа се изпраща само на адреса указан в първото поле.

 

Ако сте попълнили всички сведения правилно, то на първия електронен адрес ще получите съобщение, че паролата (картата) е активирана. Ако адресът или паролата са указани грешно, то няма да получите никакво съобщение.

 

 

назад