ПОРЪЧКА И ПЕЧАТ НА КРОЙКИ

Преди поръчката на кройки не забравяйте да АКТИВИРАТЕ получената парола (карта)

За поръчка изберете модел от списъка и натиснете бутона "заказать выкройку/поръчай кройка". В открития прозорец въведете своите размери: ръст, обхват на гърдите, талия, ханш.

Въведете адрес на електронната поща. При това забележете, че ако сте допуснали грешка в записа на адреса, то няма да получите никакъв отговор. Поръчката се доставя по електронната поща, затова е възможна определено забавяне на отговора, свързано с обработката на пощата на сървъра. Ако вашият сървър не пропуска писма с прикачени файлове, то се регистрирайте на безплатен сървър (например, mail.ru)

За получаване на кройките въведете парола, като предварително сте убедени, че може да получите на вашия ел.адрес писма с прикачени файлове. За проверка вие може да поръчате конструкция без въвеждане на парола. Ако искате да получите само скица на модела, оставете полето за парола празно. Ако искате да получите кройките за разпечатка, въведете правилно, действаща парола.

Ако въведете грешна парола, то ще получите само съобщение, че паролата е грешна.

не се препоръчва ползване на поща намираща се на следните сървъри gmail.com hotmail.com и подобни, администрацията на които счита писма от  mail.ru за спам и блокира тяхното приемане.

 


Поръчаната конструкция, ще получите по електронна поща, в което писмо ще бъде прикачен файл с разсирение (.lek) или (.plt)

Трябва да запишете този файл на вашия компютър. Неговото стартиране е възможно само с  програмата print-lk.exe, която може да изтеглите по-долу

Инсталирайте програмата на своя компютър. Стартирайки я изберете менюто "печат от файл" , след което ще видите картинка на външния вид на модела, техническа скица и скица на конструкцията, построена за зададените размери и ако сте въвели действителна парола, то и комплек кройки за разпечатка.

По скицата на конструкцията може да определите количеството кройки, техния външен вид, да оцените методиката на тяхното създаване.

За печат на кройката може да ползвате " Програмата за печат на векторни HPGL (.plt) файлове и кройки, поръчани по електронна поща (.lek)"

 

назад